yogamass   
  yoga en massage  

Achter de praktijk

Het begin    

Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat yoga en massage hele goede tools zijn om weer in balans te komen, op geestelijk én lichamelijk vlak. Het heeft mij weer sterk, onafhankelijk, vrij en blij gemaakt. Die ervaring wil ik graag met anderen delen.

Ik ben mijn kleinschalige praktijk gestart omdat ik een directe, positieve en persoonlijke impact wil hebben op het leven en de gezondheid van anderen.


Yoga heeft allang bewezen een positieve invloed te hebben op het gehele gestel. Het is een actieve manier om jezelf weer in balans te krijgen én te houden.

Massage is in tegenstelling tot yoga een passieve manier om hetzelfde effect te krijgen. Je mag voor dat moment even alles laten voor wat het is, met een effect dat nog lang na ebt. Wie ben ik    

Na jarenlang in het basisonderwijs te hebben gewerkt als groepsleerkracht, werd ik door privé omstandigheden min of meer gedwongen om het roer volledig om te gooien. Er kwam van alles op mijn behoorlijk hobbelige levenspad, wat mij flink uit evenwicht heeft getrokken. En toch ben ik er héél dankbaar voor, want het maakte mij ook enorm sterk en onafhankelijk.

Uiteindelijk resulteerde dit alles in het besluit om mijzelf om te scholen tot yogadocent. Tegelijkertijd maakte ik kennis met diverse massagevormen en dat vormde mijn idee om deze twee te combineren in een kleinschalige praktijk, waar het mogelijk is om er helemaal voor de klant te zijn.  

Mag ik jou ook helpen om weer een sterk, onafhankelijk, vrij en blij persoon te worden?Om op de hoogte te blijven van de verschillende behandelingen en technieken, volg ik regelmatig bijscholingscursussen.  

E-mailen
Bellen
Map
Info