yogamass   
  yoga en massage  

In de praktijk: massage

Yogamass biedt verschillende vormen van massage aan; de één wat milder dan de ander en de één wat korter dan de ander... maar altijd met de volle intensie en aandacht.


Lomi Lomi is een massagevorm uit Hawaï waarbij er veel olie wordt gebruikt om het mogelijk te maken met de hele onderarm druk uit te oefenen en zo over het lichaam te "dansen". Een zeer aangename manier van masseren voor het hele lichaam.

Balinese massage komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit Indonesië. Het is een pittige, diepe manier van masseren. Natuurlijk wordt dat wel afgestemd op wat jij als klant prettig vindt.

Hotstone massage wordt uitgevoerd met stenen, van verschillende maten, die zijn verwarmd in heet water. Door de warmte van de stenen dringt de massage nóg dieper in het lichaam door.  De stenen kunnen ook op het lichaam worden neergelegd voor een zachte maar intense dieptewerking.

Yoga massage is een massagevorm die wordt uitgevoerd op een mat op de grond waarbij je gemakkelijke kleding draagt. Een aantal houdingen uit de Yin yoga vormen de basis van deze vorm van masseren. In de Yin yogahouding wordt er extra druk of extra strekking uitgeoefend wat uiteindelijk een verlicht gevoel in t lichaam  geeft.

Burn-out massage is bedoeld om op een geheel aangepaste manier te masseren wanneer er klachten zijn van een burn-out. Een burn-out is heel complex en daarom worden er bij deze behandeling meerdere massagevormen toegepast in combinatie met oefeningen als meditatie en ademhaling.

Chakra massage behandelt de verstoorde balans tussen de 7 chakra's. Vanuit de yogaleer zijn lichaam en geest één. Dus wanneer chakra's uit balans zijn geraakt, ontstaan er  klachten. Door de juiste chakra's te masseren, komt alles weer in balans.

Reiki is een vorm van uitwisselen van energie waarbij het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en blokkades worden opgeheven zodat de eigen gezonde energie weer kan stromen.

Elke massagevorm is geschikt om het hele lichaam (zowel voor- als achterkant) te behandelen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om  bijvoorbeeld alleen de rugzijde of rug, nek en schouders te masseren.

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn